top of page
670784918eca56abcb506079796d5610.jpg

Syrevask

Vi tilbyr syrevask som en metode for å rengjøre metaller. Syrevask går ut på å fjerne rust, oxide, forurensninger og andre uønskede belegg fra overflaten av metallene ved å angripe disse beleggene med syrer. Syrevask kan gjøres manuelt eller ved hjelp av maskiner og kan variere avhengig av type metall og type belegg som skal fjernes. Syrevask kan også brukes for å forberede metalloverflater for videre behandling som for eksempel maling eller plating.

  • Facebook
  • LinkedIn

Fordeler med syrevask

  1. Rengjøring av metaller: Syrevask er en effektiv metode for å fjerne rust, oxide, forurensninger og andre uønskede belegg fra metalloverflater, noe som gir et rent og friskt utseende.

  2. Forbedring av adhesjonen: Syrevask kan forbedre adhesjonen til malinger, lim eller andre belegg som skal påføres på metalloverflaten.

  3. Forbedring av korrosjonsbestandighet: Syrevask kan fjerne korrosjonsprodukter fra metalloverflaten, noe som kan forbedre materialets korrosjonsbestandighet.

  4. Økt levetid: Syrevask kan øke levetiden til metallprodukter ved å fjerne korrosjon og andre skadelige belegg.

  5. Kostnadsbesparende: Syrevask kan være mer kostnadseffektivt enn andre rengjøringsmetoder, som å erstatte hele deler eller bytte ut rustne komponenter.

Kontakt oss

+47 70 02 50 77

bottom of page