top of page
export-7812.JPG

Maling

Vi tilbyr en omfattende malingstjeneste, der vi utfører malingssystemer etter standardene ISO 12944, NORSOK M-501 eller etter kundespesifikasjoner. Vårt team av ingeniører og teknikere har høy kompetanse og erfaring innen maling og overflatebehandling, og kan tilby profesjonell rådgivning og sikre at produktet er behandlet på riktig måte for å oppnå optimal beskyttelse og estetisk tiltalende resultat.

  • Facebook
  • LinkedIn

Hvorfor er rett maling viktig?

Rett maling er viktig fordi det gir et produkt beskyttelse mot skader som korrosjon, UV-stråling, værpåvirkninger og mekaniske skader. Malingen bidrar også til å forlenge levetiden på produktet, noe som kan være avgjørende for å opprettholde sikkerhet og funksjonalitet. I tillegg kan riktig valgt og utført maling også forbedre estetikken på produktet, gjøre det mer tiltalende og øke verdien.

Bruk av standarder som ISO 12944 og NORSOK M-501, sikrer at malingssystemene er i samsvar med de siste teknologiske og industrielle kravene, og gir en ekstra garanti for at produktet får den beste beskyttelsen og levetiden.

Malingsystemer

BRUKSOMRÅDE
JOTUN-ISO-C5MH
export-7819.JPG

Moderne malingshall med miljøvennlig oppvarming

Malinghallen er H5,5m x B11m x L21m og kan deles opp i mindre kabiner. 

Kontakt oss

+47 70 02 50 77

Send oss en uforpliktende forespørsel

Takk for innsendingen din!

bottom of page