top of page
for-etter-glassblaasing-dalen-industriservice-overflatebehandling.jpg

Glassblåsing

Glassblåsing er en mer skånsom prosess enn sandblåsing og gir også en finere overflate. Vi utfører behandlingen i henhold til kundens egne spesifikasjoner. Glassblåsing utføres hovedsakelig internt. Shot-peening utføres eksternt iht kundens spesifikasjoner.

  • Facebook
  • LinkedIn

Hva er glassblåsing?

Glassperleblåsing er spesielt egnet for produkter som har høye kvalitetskrav. Denne teknikken bruker fine glassperler i stedet for et grovt blåsemedium. En fordel er at det ikke blir oppriving av overflaten på produktet med denne teknikken. Dessuten skader den ikke gjenger og tappede hull. Dette gjør glassperleteknikken egnet for mer eller mindre alle typer materialer.

sand.jpg

Sandblåsing

Vi tilbyr sandblåsing som en metode for rengjøring, profilering og texturisering av overflater ved å skyte et abrasivt materiale med høyt trykk. Det kan brukes på en rekke materialer, inkludert metaller, tre, betong, stein og plast, og kan forbedre adhesjonen til belegg.

  • Facebook
  • LinkedIn

Hvorfor du bør sandblåse

  1. Rengjøring av overflater: Sandblåsing er en effektiv metode for å fjerne rust, maling, forurensninger og andre uønskede belegg fra overflater.

  2. Profilering og texturisering av overflater: Sandblåsing kan også brukes for å profilere eller texturisere overflater, noe som kan være nyttig for å skape et bestemt utseende eller øke friktionskoeffisienten.

  3. Forbedring av adhesjonen: Sandblåsing kan forbedre adhesjonen til malinger, lim eller andre belegg som skal påføres på overflaten, noe som kan bidra til økt levetid for produktet.

  4. Kostnadsbesparende: Sandblåsing kan være mer kostnadseffektivt enn andre rengjøringsmetoder, som å erstatte hele deler eller bytte ut rustne komponenter.

  5. Fleksibilitet: Sandblåsing kan utføres på en rekke forskjellige materialer, inkludert metaller, tre, betong, stein og plast.

Kontakt oss

+47 70 02 50 77

bottom of page