top of page
for-etter-glassblaasing-dalen-industriservice-overflatebehandling.jpg

Sandblåsing

Vi tilbyr sandblåsing som en metode for rengjøring, profilering og texturisering av overflater ved å skyte et abrasivt materiale med høyt trykk. Det kan brukes på en rekke materialer, inkludert metaller, tre, betong, stein og plast, og kan forbedre adhesjonen til belegg.

  • Facebook
  • LinkedIn

Hvorfor du bør sandeblåse

  1. Rengjøring av overflater: Sandblåsing er en effektiv metode for å fjerne rust, maling, forurensninger og andre uønskede belegg fra overflater.

  2. Profilering og texturisering av overflater: Sandblåsing kan også brukes for å profilere eller texturisere overflater, noe som kan være nyttig for å skape et bestemt utseende eller øke friktionskoeffisienten.

  3. Forbedring av adhesjonen: Sandblåsing kan forbedre adhesjonen til malinger, lim eller andre belegg som skal påføres på overflaten, noe som kan bidra til økt levetid for produktet.

  4. Kostnadsbesparende: Sandblåsing kan være mer kostnadseffektivt enn andre rengjøringsmetoder, som å erstatte hele deler eller bytte ut rustne komponenter.

  5. Fleksibilitet: Sandblåsing kan utføres på en rekke forskjellige materialer, inkludert metaller, tre, betong, stein og plast.

Kontakt oss

+47 70 02 50 77

bottom of page