top of page

John Gjerde AS har høye krav til overflatebehandling - Dalen Industriservice AS imøtekommer kravene

Oppdatert: 12. nov. 2019


-For å ivareta dagens krav og sikkerhet for mannskap og last, må vi ha fokus på å forhindre erosjon og korrosjon. God overflatebehandling gir våre produkter bedre kvalitet og lenger levetid, sier Maron Sandvik, EVP Operations hos John Gjerde AS.


HIDE-ventil ivaretar sikkerhet

HIDE- ventiler er et av ei rekke produkter fra John Gjerde. Ventilene er et sikkerhets produkt som skal forhindre vanninntrengning på tanker, samtidig skal tanken puste fritt. Ventilen leveres i flere typer, t.d for dekk og overbord (HIDE 1 og HIDE 2).


Mudbokser med spesielle egenskaper

Mudbokser er også en del av sortimentet til John Gjerde. Med mange års erfaring har John Gjerde utviklet en spesiell overflatebehandling av filter for å forhindre groe, erosjon og korrosjon i rørsystemer. Samarbeidet med Dalen Industriservice AS er vi veldig godt fornøyd med, og her har Dalen vist sin styrke og profesjonalitet.
Kompleks overflatebehandling..

-Dalen er et viktig ledd for John Gjerde for å kunne oppnå de strenge krav som bl.a oljeindustrien krever på overflatebehandling. Med deres høye kvalitet på både leveringstid, utførelse og dokumentasjon. Dalen var en nøkkelleverandør for oss på vår leveranse til Johan Castberg prosjektet, avslutter Sandvik.


-Overflatebehandling av disse komponentene er en komplisert prosess, og stiller høye krav til gjennomføring. Vi er glade for å ha nødvendig kompetanse til å gjennomføre dette, for å sikre levetiden til produktet, og dermed sikkerheten til mennesker og last, sier Kenneth Jøsokbakke, som også vektlegger å ivareta de miljømessige aspektene i prosessen.
Om John Gjerde

John Gjerde er en innovativ leverandør av utstyr laget for å sikre pålitelig og sikker drift av alle typer flytende konstruksjoner. Deres misjon er å tilby løsninger som beskytter skipet, mannskapet, passasjerene, lasten og miljøet.

335 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page