top of page

3 gode grunner til rett overflatebehandlingFør og etter overflatebehandling av sylinder

Vi ser ofte at viktigheten av riktig overflatebehandling ikke alltid er i fokus når nytt utstyr skal innkjøpes. Utstyr som er i bruk, står ute i vær og vind, eller rett og slett bare blir stuet bort til "neste gang", blir utsatt for slitasje og korrosjon. Uten tilstrekkelig overflatebehandling er rustangrep et faktum. For å hindre korrosjon og forringing, er det viktig med overflatebehandling tilpasset bruksområdet.Det er ikke mye som skal til for at rust skal få fotfeste. En liten skade i lakken, feil overflatebehandling til bruksområdet eller manglende vedlikehold over tid, så er et rustangrep i gang.Rustangrep etter få år uten vedlikehold
Rustangrep etter få år ute uten tilstrekkelig overflatebehandling..


Vi gir deg 3 gode grunner til rett overflatebehandling:


Kvalitet - I en jungel av produkter er det lett å gå seg vill. Ved å være bevisst på betydningen av grundig forarbeid og velge overflatebehandling basert på hvilke påkjenninger utstyret utsettes for, vil overflatebehandlingen gi utstyret et lengre liv med lavere vedlikeholdsbehov.


Visuelt - Hver komponent har sin oppgave, men samme del kan stå på flere forskjellige typer utstyr. Det visuelle er viktig for sluttresultatet og ved å velge riktig framgangsmåte og produkter kan de fleste ønsker innfris, enten det gjelder arbeidsbåt eller yacht.

Levetid - Med rett overflatebehandling oppnås lengre levetid og vedlikeholdsintervaller, som igjen gir lavere kostnader.


Ta kontakt med oss på Dalen industriservice, vi har nødvendig kompetanse til å finne rett overflatebehandling til alle formål og hjelper deg gjerne.

209 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page